Mads og Alfreds forældre, 2014-16

Vores tvillingedrenge, Mads og Alfred, har gået i privat pasning hos Heidi Albin siden de var 9 måneder gamle og indtil de i foråret skulle starte i børnehave. 
Det var med sommerfugle i maven, da vores drenge skulle starte op hos Heidi, som netop var blevet selvstændig børnepasser. Det viste sig dog hurtigt at være det bedste sted for vores børn, og vi har været utrolig glade for den tid, de har haft hos Heidi, som er en meget engageret, kærlig og rummelig børnepasser, og man er som forælder slet ikke i tvivl om at ens børn har det godt og bliver passet på, når de er hos hende. 
Heidi har skabt en pasningsordning, hvor der er plads til masser af leg, sjov og kreative stunder, både ude og inde, ude og hjemme. 
Bedre privat børnepasser findes ikke. 

Louise & Jens

Storms forældre, 2014-2016

Heidi har passet vore søn Storm i ca. 2 år, og vi har været rigtigt glade for hende. Hun har åbnet sit hjem for hele vores familie og er utrolig venlig og kærlig. Hun laver mange forskellige ting med børnene og har fokus på ting, der udvikler det enkelte barn i forhold til det stadie, de hver i sær er på. 
Vores søn har været og er rigtig glad for Heidi og vi kunne ikke have ønsket os nogen mere omsorgsfuld og glad børnepasser end Heidi... Hun har vores varmeste anbefaling. 
 
Ninna og Brian.

Malous mor, 2016-2018

Da min datter skulle starte i pasning var jeg virkelig skeptisk omkring hvilken pasningsordning hun skulle starte i, så skeptisk at jeg ventede hele 2 måneder på en plads, der ikke var sikkert at vi kunne få, men pludselig ringede Heidi og sagde: “Der er plads nu”!

Efter ganske kort tid med en super indkøring blev Malou tryg hos Heidi. Hun udviklede sig både fysisk og psykisk hver eneste dag. Jeg husker tydligt dage hvor min datter altid kunne sige lidt flere ord og forstå lidt flere nye ting imellem jeg afleverede hende og jeg hentede hende igen.
Det gik så stærkt.
Dagplejen var et sted med plads til sjov, leg og læring. Der var masser af legetøj både indendørs og udendørs Jeg husker Malou fik lov at få en grøn abe med hjem en aften, fordi hun bare elskede den så meget.
Vigtigt af alt synes jeg, at pasningsordningen var stimulerende, kærlig, opdragene og dannende.
Jeg vil beskrive Heidi som et omsorgsfuldt menneske, der gør sit arbejde tiptop. Hendes fokus omkring de små, deres udvikling og læring er så gennemtrængende. Hun er rigtig god til at snakke med alle børnene i løbet af hele dagen. og hun går meget op i, at alle er med og forstår, hvad der skal ske. Hun taler tydeligt og guider børnene igennem dagen på en ordenlig måde.
Hun er fuldstændig klar over, hvor vigtige disse tidlige år af et barns liv er. Det var tydeligt på mig at mærke, at hun fulgte med og fulgte op på børnenes liv og hvis der var noget hun synes jeg skulle afprøve med mht. Malou og hendes udvikling eller andet, lod hun mig det vide på en skøn måde, og det gjorde hun fordi hun går op i alle børnene!
Hun holder hvad hun lover over for de sm. Hun kan sagtens sætte dem på plads og lære dem om hvordan man sidder til bords og hvordan man er en god kammerat. De synger, danser, leger og spiser god mad sammen og alt dette på en ærlig og behagelig måde. Heidi er en direkte kvinde, hvilket gjorde at samtlige børn følte sig trygge hos hende, for de vidste godt hvad de måtte og hvad de ikke måtte hjemme i Heidis pasningsordning.
Strukturen og kulturen i pasningsordningen gav tryghed, det gjorde den også for mig, som forældre.
Jeg føler min datter fik den bedste start på livet hun nogensinde kunne få hos Heidi.
På mit barns sidste dag hos Heidi håber jeg, at jeg lod hende vide, at det kunne være fedt hvis Malou kunne blive hos Heidi resten af livet, for så vidste jeg, at hun ville lære alt det hun skulle lære. og blive et menneske fyldt med kærlighed og ben i næsen.

Liv

Lucina’s forældre, 2017-1019

Vi har altid trygt afleveret vores datter hos Heidi, fordi vi vidste, at hun ville blive passet godt på. Men også fordi vores datter elskede at være der, hun fik så mange gode oplevelser med fra både dagligdagen og alle de mange ture, de var på. Som forældre var vi kede af, at vores datter ikke kunne fortsætte i pasningsordningen, fordi hun var så glad der, så vi var også nervøse for, hvordan hun ville tage det. Men tiden i pasningsordningen har været med til at udvikle hende, og Heidi var med til at forberede hende til en tryg overgang til børnehave. Selvom det nu er 9 måneder siden at hun stoppede,, taler hun stadig om Heidi og tiden med hende og de andre børn. Fordi det betød så meget for hende. Hvis I ønsker en tryg, lærerig og hyggelig tid for jeres barn, kan vi på det varmeste anbefale Heidi til at passe på jeres barn.

Karina og Martin

Tobias’ og Oliver’s forældre, 2016-2018 og 2019-2020

Anbefaling 

Den mest nærværende og kærlige private børnepasser💙 Heidi har passet begge mine drenge og de elsker hende begge to, de lærte at sige Heidi før de lærte at sige mor🤗 Hos Heidi er fokus både på at børnene er glade i dagligdagen og på deres motoriske og kognitive udvikling, hvilket for os var enormt vigtigt. Der er altid masser af kys og kram og sjov og spas hos Heidi og derfor får hun seks stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ af Tobias og Oliver. 

(Og deres far, Joakim og mor, Iben)

Liv’s forældre, 2016 - 2018

Vi ledte efter den helt rigtige private børnepasser til vores lille datter. Heidi var så varm og åben overfor vores datter ved det første møde, at vi ikke var i tvivl om, hun ville gøre sit bedste for at passe rigtig godt på Liv og de andre børn.

Liv var 10 måneder gammel ved opstart, og hun var meget følsom og tilbageholden, men Heidi var i stand til at opfylde Livs behov for meget voksenkontakt, så Liv hurtigt følte sig tryg ved hende. Heidi var også rigtig god til at lave aktiviteter både i hendes hjem og ude i byen sammen med børnene. Hun delte det meste af sit hjem med børnene, og lavede et skønt sted for dem med specieltbyggede møbler (en indvendig to-etagers lege-køkken/sanserum). Vi var meget imponerede over Heidi, og vi vil varmt anbefale hende til alle, som ønsker en varm og engageret børnepasser.

Lina og Hans

Sigfred's forældre, 2020-2021

Verdens bedste barselsvikar
 
Vores søn havde det meget svært, da vores første dagplejer gik på barsel, og han skulle skifte til Heidi. Heidi kæmpede en brav kamp for at få ham til at være glad for dagplejen og det var meget tydeligt, at det gik hende næsten lige så meget på som os, at han ikke var glad. Heidi vandt helt sikkert kampen og nu har vi en søn, der aldrig vil med hjem fra dagplejen, fordi der bare er så sjovt. Heidi gjorde og gør stadig en kæmpe indsats og forstod at møde ham der hvor han var og rumme al hans frustration.
Børnene får masser af hygge, omsorg, nærvær og sjov sammen med Heidi, de kommer på en masse spændende ture i naturen og synger en masse sange. Der er plads til både fuld fart og rolig leg og der bliver vekslet rigtig meget imellem det. Hun forstår at skabe en varieret og spændende hverdag i en tryg og genkendelig ramme som børnene kender.
Det er fascinerende at se, hvordan børnene udvikler sig med Heidi både sprogligt og motorisk, og så gør Heidi rigtig meget ud af at lære børnene at hjælpe hinanden, hvilket vi synes er super vigtigt og rigtig dejligt. Hun forstår at rumme børnenes forskelligheder og at hjælpe børnene til at gøre det samme. Børnene har helt tydeligt lært at tage hensyn til hinanden på en rigtig god måde og det er dejligt at se den omsorg de viser for hinanden.
Vi har stor fornøjelse af vores samarbejde med Heidi og er hende evigt taknemmelige for, at vi hver dag afleverer en glad dreng til en dag fuld af spændende oplevelser.
 
Anette & Johan