Trolderikkerne

Ry & Omegns Private Pasningsordning

Trolderikkerne

Ry & Omegns Private Pasningsordning

Jeg er 55 år og i min bedste alder. Jeg startede som privat børnepasser den 1. januar 2014 i Tilst - det bedste jeg nogensinde har gjort! Det er vidunderligt givende at arbejde med små børn - gid jeg havde gjort det for mange år siden! Nu nyder jeg det så bare i fulde drag!

Jeg er gift på 19. år med Jimmy, som arbejder som tilbudschef hos Bravida. Vores dejlige sammenbragte familie består desuden af: Jesper på 30 år, som arbejder som vinduespudser, og har købt hus i Stilling sammen med sin kæreste, Sandra. Philip på 24 år, er hørehæmmet og diagnosticeret med Tourettes+. Han er udlært tømrer, og bor sammen med sin kæreste, Ditte, i Tilst. Begge drenge er med til at renovere vores hus. Linette på 31 år, uddannet lærer, og bor i Skíve sammen med sin kæreste, Lars. Lonnie på 20 år er i lære i XL Byg på Bornholm.

Vi har to dejlige Tibetanske Spaniels, Molly og Joy, som er godt kendte her i Tørring, blandt andet fordi Molly har sit vagtvindue i stuen. Herfra holder hun overblikket over byens trafik, og advarer mod næsten alt der bevæger sig, og som ikke er i et køretøj. Hun fortæller også, når HjemIs-bilen kommer.

Mit CV er langt......jeg har tidligere primært arbejdet med salg og salgsledelse. Jeg har haft mit eget firma indenfor salg og telemarketing. Mit seneste job var som butikschef hos Zizzi.

I mine unge dage var jeg barnepige for genboens datter, og som teenager var jeg Au-pair 1 år i USA, hvor jeg passede en skøn lille adoptiv pige på bare 1/2 år. Da jeg kom hjem var jeg lektiehjælp for en dreng i 3. klasse. Og så har jeg selvfølgelig mine egne 2 dejlige store drenge, som jo også har været små engang + familie og venners børn og børnebørn.

For at ruste mig bedst muligt til min fantastiske livsstil som børnepasser, deltager jeg i kurser, seminare, workshops og temaaftener, som jeg synes er relevante, og som er nyeste viden indenfor pædagogik og læring for småbørn.

 

Kurser:

Børns motorik, sansning og bevægelse, SOSU skolen, 2013

Anerkendende kommunikation i børnehøjde, 2014

Leg med sprog, SOSU skolen, 2014

Pædagogisk lærerplaner, SOSU skolen, 2015

Naturpædagogik og udeaktiviteter for børn, Friluftsrådet, 2016

Førstehjælp til små børn, 2013 og 2016

For tidlig fødte, SOSUskolen 2016

Selvkontrol (fokus på børn), Folkeuniversitetet, 2016

Musikkursus for begyndere, Helle Hjort, 2017

Neuropædagogik for 0-2 årige, 2018

Børns motorik, sansning og bevægelse 1, AMU, pseptember 2020

Førstehjælp 2020

 

Workshops/konferencer/temaftner:

Dialogisk læsning - leg og læsning for de mindste, 2014

Glade børn og glade voksne V/ Carsten Sommerskov 2015

Børn og natur, 2015

Børn og unge med autisme, 2016

Spring ud i Naturen, Friluftrådet, 2016

De 0-3 åriges sprog, online webinar v/Pia Høgh, talepædagog og master i IKT & Læring, 2021

Kontakt mig allerede i dag -

ring eller skriv på 23 30 05 82

eller udfyld formularen....

Navn*
Emailadresse*
Besked*