Trolderikkerne

Ry & Omegns Private Pasningsordning

Trolderikkerne

Ry & Omegns Private Pasningsordning

Udtalelser fra forældre

Viktor (2018 - 2020) og Lisa (2020-2021)

Heidi har passet vores søn Viktor fra han var 11 mdr. til 3 år og vores datter Lisa fra hun var 9 mdr. til hun bliver 1,5 år, og havde det været muligt havde vi fortsat med Lisa i Heidis hænder.

Børnene har altid været i centrum hos Heidi. Der har været stor fokus på at alle børn har haft det godt og at der skulle være plads til alle. Der har været fokus på motorik, sprog, selvhjulpenhed, opførsel overfor andre børn samt naturen og verden omkring os i form af diverse ture og udflugter. Der har været plads til alt fra at plaske i vandpytter til at sidde stille og være kreative.

Børnene er ofte kommet hjem med nye færdigheder, ord, sange eller ny viden. Heidi er meget kærlig overfor børnene. Det er tydeligt for alle der kender hende, at det at passe børn er så meget mere end et arbejde, og det betyder virkelig noget for hende.

Vores børn har altid været meget glade for at komme hos Heidi, og det har til tider været en stor udfordring at få dem med hjem igen.

Heidi har på alle måder givet vores børn en god og tryg start på institutionslivet. Hun har klædt Viktor rigtig godt på til at starte i børnehave og været med til at udvikle ham fra en forsigtig til en mere selvstændig dreng. Og selvom Viktor nu er meget glad for at gå i børnehave, nævner han med mellemrum at han savner Heidi og gerne vil med Lisa i dagpleje.

De bedste anbefalinger herfra.

Anne og Anders


Zoe (2018-2020) og Izabella (2020-2021)

We have known Heidi since 2018, when our oldest daughter Zoe started the day care at Trolderikkerne together with Heidi and Sanni. When our second daughter Izabella was born, we did not have any doubts that she is also going to be going the Trolderikkerne.

At Trolderikkerne, whenever you are coming, you have the impression that you are at home, carrying, peaceful and full of ideas and joy. This is what we fall for. It felt so right and safe!

When you come in, the first thing what you can notice is that the child is in the focus! Whenever Zoe or Iza were approaching Heidi, they were the most important to her. The first thing Heidi does when you come, is to welcome the little ones, with open arms, sitting on the floor with broad smile and hugging them. Heidi has a huge focus on the individual development of each child as a new human being, listens and teaches them how to be kind to each other, but also values that every child is different.

Heidi guides children, how to solve conflicts between them and how to be good friends. She is very caring, loving, consistent, very-well organized and respectful. When Zoe and Iza didn’t talk much she was very concerned and focused to push their skills forward.

We like that with Heidi each day is different. Every day there is another activity, from creative activities such as painting, drawing etc., reading books, singing, dancing, gymnastics to out-door activities.

The children go on many trips (not so many since the pandemic started), especially in nature, where they can learn respect for nature and animals, which is very important for Heidi. They spent many hours outside, in forest, parks, gardens and of course playgrounds.

Whenever we picked up our daughters they rarely wanted to go home, and that confirms how great time they have with Heidi! It took both our daughters less then a week to get fully accustomed to the daycare, because they felt at home from the first minute.

When our oldest, Zoe, had to move on to kindergarden, we where told that she was very well prepared, well behaved and developed, and the transition was very smooth due to the good teaching and development in the day-care.

We are in fact very sad that Heidi is moving out from Aarhus. If we would have the chance again, we would not hesitate a minute to choose Heidi as our day-care mother.

Gosia and Konrad

 

Lucas (2020-2021)

Vi har siden februar 2020 haft vores dreng Lucas i den private pasningsordning ’Trolderikkerne’.Hverdagen har været med plads til både leg inde og ude, hvilket vi værdsætter.

Det er vores klare indtryk, at Heidi på en hjertevarm og oprigtig måde har blik for børnenes interesser. Fagligt set formår Heidi også at inddrage disse iagttagelser i daglige aktiviteter og i ’ture ud af huset’.

I det hele taget oplever vi, at Heidi på en fin måde både har blik for Lucas’ motoriske og sproglige udvikling. Fx er Heidi er god til at synge med børnene, hvilket uden tvivl har været medvirkende til, at Lucas sprogligt set er foran aldersvarende børn.

Vigtigst af alt, så oplever vi Lucas som værende glad, tryg og respekteret i Heidis nærvær. Det tror vi i høj grad skyldes, at Heidi i sin omsorg og anerkendelse er tydelig.

På den baggrund giver vi gerne vores anbefaling til andre forældre.

Jeanette & Thomas

 

Vera (2019-2021)

Vi lærte om Heidi’s pasningsordning igennem flere varme anbefalinger fra forældre vi kender og facebook grupper, hvor Heidi og Trolderikkerne bliver fremhævet positivt.

Vi sigtede oprindeligt efter en integreret institution med mange børn, men kommunale tilbud kunne slet slet ikke matche det miljø og den hverdag Heidi tilbyder. Vores datter har været hos ”Trolderikkerne” siden hun var 7 1/2 måned gammel og det var en succes helt fra dag 1.

Den nøje planlagte indkøring tog den halve tid og Vera har glædet sig hver dag til at ”lege hos Heidi”. Heidi's tilgang var den helt rigtige for Vera, og vi, som forældre, får rigtig meget support med at understøtte de mange milepæle, som Vera går igennem.

Heidi er god til at give råd baseret på hvad hun ser i hverdagen og hvilke aktiviteter man kunne lave i hjemmet, som passer til Vera.

Alle børn får utrolig meget nærvær og kærlighed fra Heidi. Hun sætter grænser og trøster ”hendes børn” som var det hendes egne og vi kan tydeligt mærke den omsorg, overskud og energi Heidi har.

Vi kan se hvordan dagligdagen bliver indrettet så alle børn kan udfolde sig på deres eget udviklingstrin, og få den opmærksomhed de kræver.

Vera sprudler af selvtillid når hun selv tager tøjet af (og på) og sætter sko på plads, som Heidi har lært hende. Vi giver Heidi en stor del af æren for hvor stærk og balanceret Vera er blevet socialt, mentalt og sprogligt (Vera er tosproget).

Børnene kommer på mange ture og eventyr, men lærer også at lege indenfor med kreative aktiviteter.

Udover at Heidi sørger for at arrangere legestue med andre pasningsordninger, så har hun også inviteret til forældre/bedsteforældre dage, sommerfest m.v.

Debbie og Jacob

Sigfred (2020-2021)

Verdens bedste "barselsvikar". Vores søn havde det meget svært, da han kom tilbage fra sommerferie (Sanni var gået på barsel i mellemtiden).

Heidi kæmpede en brav kamp for at få ham til at være glad for igen at gå i dagpleje, og det var meget tydeligt, at det gik hende næsten lige så meget på som os, at han ikke var glad. Heidi vandt helt sikkert kampen, og vi fik en søn, der aldrig ville med hjem fra dagplejen, fordi der bare er så sjovt.Heidi gjorde en kæmpe indsats, og forstod at møde ham der hvor han var og rumme al hans frustration.

Børnene får masser af hygge, omsorg, nærvær og sjov sammen med Heidi, de kommer på en masse spændende ture i naturen og synger en masse sange.

Der er plads til både fuld fart og rolig leg og der bliver vekslet rigtig meget imellem det. Hun forstår at skabe en varieret og spændende hverdag i en tryg og genkendelig ramme, som børnene kender.

Det er fascinerende at se, hvordan børnene udvikler sig med Heidi både sprogligt og motorisk, og så gør Heidi rigtig meget ud af at lære børnene at hjælpe hinanden, hvilket vi synes er super vigtigt og rigtig dejligt.

Hun forstår at rumme børnenes forskelligheder og at hjælpe børnene til at gøre det samme. Børnene har helt tydeligt lært at tage hensyn til hinanden på en rigtig god måde og det er dejligt at se den omsorg de viser for hinanden.

Vi havde stor fornøjelse af vores samarbejde med Heidi, og er hende evigt taknemmelige for, at vi hver dag afleverede en glad dreng til en dag fuld af spændende oplevelser. 

Anette og Johan

 

Tobias (2017-2019) og Oliver (2019-2020)

Den mest nærværende og kærlige dagplejemor/privatbørnepasser, Heidi, har passet begge mine drenge og de elsker hende begge to, de lærte at sige Heidi før de lærte at sige mor.

Hos Heidi er fokus både på at børnene er glade i dagligdagen og på deres motoriske og kognitive udvikling, hvilket for os var enormt vigtigt.

Der er altid masser af kys og kram og sjov og spas hos Heidi, og derfor får hun seks stjerner ****** af Tobias og Oliver. (Og deres far og mor).

Iben og Joakim

Lucina (2017-2019)

Vi har altid trygt afleveret vores datter hos Heidi, fordi vi vidste, at hun ville blive passet godt på.

Men også fordi vores datter elskede at være der, hun fik så mange gode oplevelser med fra både dagligdagen og alle de mange ture, de var på.

Som forældre var vi kede af, at vores datter ikke kunne fortsætte i pasningsordningen, fordi hun var så glad der, så vi var også nervøse for, hvordan hun ville tage det.

Men tiden i pasningsordningen har været med til at udvikle hende, og Heidi var med til at forberede hende til en tryg overgang til børnehave.

Selvom det nu er 9 måneder siden at hun stoppede, taler hun stadig om Heidi og tiden med hende og de andre børn. Fordi det betød så meget for hende.

Hvis I ønsker en tryg, lærerig og hyggelig tid for jeres barn, kan vi på det varmeste anbefale Heidi.

Karina og Martin


Liv (2016-2018)

Vi ledte efter den helt rigtige private dagplejer til vores lille datter. Heidi var så varm og åben overfor vores datter ved det første møde, at vi ikke var i tvivl om, hun ville gøre sit bedste for at passe rigtig godt på Liv og de andre børn.

Liv var 10 måneder gammel ved opstart, og hun var meget følsom og tilbageholden, men Heidi var i stand til at opfylde Livs behov for meget voksenkontakt, så Liv hurtigt følte sig tryg ved hende.

Heidi var også rigtig god til at lave aktiviteter både i hendes hjem og ude i byen sammen med børnene. Hun delte det meste af sit hjem med børnene, og lavede et skønt sted for dem med specieltbyggede møbler (en indvendig to-etagers legekøkken/ sanserum).

Vi var meget imponerede over Heidi, og vi vil varmt anbefale hende til alle, som ønsker en varm og engageret dagplejer.

Lina og Hans

 

Malou (2014-2016)

Da min datter skulle starte i dagpleje var jeg virkelig skeptisk omkring hvilken dagpleje hun skulle starte i. Så skeptisk at jeg ventede hele 2 måneder på en plads, det ikke var sikkert, at vi kunne få, men pludselig ringede Heidi og sagde: “Der er plads nu”!

Efter ganske kort tid med en super indkøring blev Malou tryg i dagplejen hos Heidi. Hun udviklede sig både fysisk og psykisk hver eneste dag. Jeg husker tydligt dage hvor min datter altid kunne sige lidt flere ord og forstå lidt flere nye ting imellem jeg afleverede hende og jeg hentede hende igen. Det gik så stærkt.

Dagplejen var et sted med plads til sjov, leg og læring. Der var masser af legetøj både indendørs og udendørs Jeg husker Malou fik lov at få en grøn abe med hjem en aften, fordi hun bare elskede den så meget.

Vigtigt af alt synes jeg, at dagplejen var stimulerende, kærlig, opdragene og dannende. Jeg vil beskrive Heidi som et omsorgsfuldt menneske, der gør sit arbejde tiptop. Hendes fokus omkring de små, deres udvikling og læring er så gennemtrængende.

Hun er rigtig god til at snakke med alle børnene i løbet af hele dagen. og hun går meget op i, at alle er med og forstår, hvad der skal ske. Hun taler tydeligt og guider børnene igennem dagen på en ordenlig måde.

Hun er fuldstændig klar over, hvor vigtige disse tidlige år af et barns liv er. Det var tydeligt på mig at mærke, at hun fulgte med og fulgte op på børnenes liv og hvis der var noget hun synes jeg skulle afprøve med mht. Malou og hendes udvikling eller andet, lod hun mig det vide på en skøn måde, og det gjorde hun fordi hun går op i alle børnene!

Hun holder hvad hun lover over for de små. Hun kan sagtens sætte dem på plads og lære dem om hvordan man sidder til bords og hvordan man er en god kammerat. De synger, danser, leger og spiser god mad sammen og alt dette på en ærlig og behagelig måde.

Heidi er en direkte kvinde, hvilket gjorde at samtlige børn følte sig trygge hos hende, for de vidste godt hvad de måtte og hvad de ikke måtte hjemme i Heidis dagpleje. Strukturen og kulturen i dagplejen gav tryghed, det gjorde den også for mig, som forældre.

Jeg føler min datter fik den bedste start på livet hun nogensinde kunne få hos Heidi. På mit barns sidste dag i dagplejen håber jeg, at jeg lod Heidi vide, at det kunne være fedt hvis Malou kunne gå i dagpleje hos Heidi resten af livet, for så vidste jeg, at hun ville lære alt det hun skulle lære. og blive et menneske fyldt med kærlighed og ben i næsen.

Liv

 

Storm (2014-2016)

Heidi har passet vore søn Storm i ca. 2 år, og vi har været rigtigt glade for hende.

Hun har åbnet sit hjem for hele vores familie og er utrolig venlig og kærlig.

Hun laver mange forskellige ting med børnene og har fokus på ting, der udvikler det enkelte barn i forhold til det stadie, de hver i sær er på.

Vores søn har været og er rigtig glad for Heidi og vi kunne ikke have ønsket os nogen mere omsorgsfuld og glad dagplejer end Heidi...

Hun har vores varmeste anbefaling.

Ninna og Brian

 

Mads & Alfred (2014-2016)

Vores tvillingedrenge, Mads og Alfred, har gået i privat pasning hos Heidi Albin siden de var 9 måneder gamle og indtil de i foråret skulle starte i børnehave.

Det var med sommerfugle i maven, da vores drenge skulle starte op hos Heidi, som netop var blevet selvstændig dagplejemor.

Det viste sig dog hurtigt at være det bedste sted for vores børn, og vi har været utrolig glade for den tid, de har haft hos Heidi, som er en meget engageret, kærlig og rummelig dagplejemor, og man er som forælder slet ikke i tvivl om at ens børn har det godt og bliver passet på, når de er hos hende.

Heidi har skabt en dagpleje, hvor der er plads til masser af leg, sjov og kreative stunder, både ude og inde, ude og hjemme.

Bedre dagplejemor findes ikke.

Louise & Jens